Rønne Gruppe sælger Juletræer igen i år – og Du skal være med!

Arbejdet er for spejdere i Klanen, Troppen, Juniorer og Ulve. Juniorer og Ulve kun ifølge med forældre/bedsteforældre. Vi har brug for både voksne og børn til dette arbejde – og alle møder ind på Laksetorvet.

Vi har altid haft stor succes med juletræssalget, fordi vi tilbyder at køre træerne hjem for folk. Derfor vil vi opfordre jer, der har trailere til at melde jer til udkørsel.

Juletræssalget finder sted
Lørdag, den 11. december fra klokken 9 – 13 på Laksetorvet og
Lørdag, den 18. december fra klokken 9 – 13 på Laksetorvet.

Køreholdene skal også møde klokken 9 begge dage og har først fri, når det sidste træ er kørt ud! Et kørehold består af 2 voksne eller voksen-stor spejder.

De, der lægger bil til udbringning modtager et gratis juletræ.

Spejderne og deres pårørende vil optjene ”point” efter fremmøde. En del af dette års overskud vil blive givet som tilskud til sommerlejrene i 2022. Resten af overskuddet går til 1. Rønne Trop & Floks gode spejderarbejde, så mød op og giv et nap!

Tilmelding: skal ske på denne blanket: Tilmelding Juletræssalg 2021
Tag et billede af blanketten udfyld og returner den til hanne.hueg@gmail.com senest torsdag, den 25 november. Du vil få tilbagemelding med arbejdstid snarest. HUSK derfor at skrive mailadresse og telefonnummer på tilmeldingen!

Med spejderhilsen

Juletræsudvalget,
Kristian – Stine – Lykke og Hanne (5648 4223 / 2122 1055)