23. December – Kimsleg

En kimsleg er en leg, hvor det gælder om at iagttage og huske.

Hvad har jeg i mine Uniformslommer?
Jeg har tømt mine spejderlommer og taget et billede. Når du klikker på spejderlogoet til venstre så åbnes der et billede i stort format. Kig på billedet i 1 eller 2 minutter. Når tiden er gået skal du lukke for billedet og forsøge at huske alle tingene du så.

1) Der er 19 ting. Hvilke ting kan du huske?
2) Jeg synes der mangler en ting i at mine spejderlommer’s indhold er perfekt. Hvilken ting mangler?

Navnet Kimsleg stammer fra Rudyard Kiplings novelle “Kim”. Kim er en forældreløs, Irsk dreng der klarer sig så godt han kan i Indien. Hans far var soldat og ved et tilfælde kommer Kim i kontakt med sin fars regimentschef. Da Kim kender landet og kulturen, og har levet blandt indere i lang tid, trænes han som en slags spion, og i den forbindelse trænes hans iagttagelsesevne ved hjælp af en bakke med forskellige juveler, da han en overgang opholder sig hos en juveler, der også er med i efterretningsnetværket.