Vi lukker ned for alle Spejderaktiviteter i resten af 2020

Kære spejdere og forældre i 1. Rønne Trop & Flok! 24 OKT 2020

Det er virkelig med stor beklagelse, at vi har besluttet at lukke ned for alle spejderaktiviteter i gruppen resten af 2020.

Der kom nye forsamlingsregler i går aftes – et 10 personers påbud, som ikke gælder for ungdom under 21 år – men samtidig skal vi indskrænke vores sociale kontakter mest muligt… og tro det eller ej, men hovedparten af vores ledere er over 21 og endda temmelig meget over.

Vi synes, det er for risikabelt at navigere i reglerne, opfatter dem egentlig modstridende.
Spejder er en VIGTIG del af vores liv, men ikke så vigtigt, at vi vil sætte spejdernes, vores og vores pårørendes helbred på spil.
Som spejdergruppe føler vi os forpligtiget til at følge Spejderloven og tage medansvar i familie og samfund – lige nu skal vi passe godt på hinanden og ikke bringe smitten videre.
Derfor har vi taget den kedelig beslutning.

MEN alt er ikke bare surt og ØV, så vi har også besluttet, at vi vil gøre alt for at få afviklet vores juletræssalg lørdag den 12 og 19 DEC på Laksetorvet. Vi er rigtig langt i planlægningen, plads og træer er der styr på, så nu skal vi bare udtænke planer, der gør det hele corona-sikkert. Vi kan jo også håbe på, at smittetallene i DK og Bornholm igen er blevet OK.

VI har også besluttet, at vi i JAN kvartal 2021 ikke vil opkræve kontingent! I får jo ikke rigtig noget for kontingentet for tiden. Alle betaler trofast jeres kontingent, og det er vi meget taknemmelige for. Forårskontingentet blev i august konverteret til gratis Gruppeweekend, og nu sletter vi altså JAN kvartals opkrævninger. Vi håber naturligvis at have fuldt tryk på spejderiet igen i januar, men det er meget lettere for os at slette kontingent i JAN end at tilbagebetale for OKT. Derfor har vi valgt denne løsning.

Pas godt på hinanden ude i familierne og følg godt med på www.ronnespejder.dk og vores facebookgruppe Rønnespejder.

Med spejderhilsen,
Carsten Egeskow-Gjerka og Hanne Hueg
Formand og gruppeleder i 1. Rønne Trop & Flok