Invitation til Junior-flokkens Weekendtur – AFLYST

Sommeren går på held og du har nu en enestående mulighed for et døgn i naturen sammen med gode spejderkammerater. Vi skal teste vore færdigheder og spejdergrej.

Vi mødes lørdag den 3. oktober i Kanondalen kl. 9.00, og går med rygsæk til Lyngstauan, hvor vi skal overnatte. Vi går gennem skoven og undervejs skal patruljen løse nogle opgaver og udfordringer.

Ændring
Vi har samtidig besluttet at weekendturen den 3/10 og 4/10 ændres til en tur uden overnatning lørdag den 3/10. Vi mødes som planlagt kl. 9.00 i Kanondalen og går til Lyngstauan med rygsæk. Vi slutter dog allerede kl. 21.00 på pickup-stedet ved Paradiset. Medbring fortsat gerne det der er angivet i pakkelisten, således at udstyr kan testes. Vi vil bl.a. træne optimal pakning af rygsæk med en masse tips og trick. Derudover vil vi gennemføre forløbet En god patrulje, som planlagt på de to aflyste møder.

Tilmelding til turen er fortsat nødvendig, og vi forventer at deltagerne er med fra start til slut.

Tilbagemelding og betaling senest den 25/9 til Ebbe: ebbe@ronnespejder.dk eller på sms 6010 4200. Pris: kr. 80, til MobilePay: 81 500 (husk at anføre spejders navn).

Læs hele programmet her: 2020 10 Weekendtur indbydelse

Medbring: Almindelig weekendudrustning (se pakkeliste) og madpakke til lørdag frokost.

Du skal ikke medbringe penge, mobiltelefon, slik og lignede.

De bedste spejderhilsner
Patrick, Lykke, Buster, Henrik og Ebbe