Sheltertur for Troppen

Hej Tropsspejder!

Vi har jo desværre været nødt til at aflyse en del ture det sidste stykke tid, Så vi håber derfor du kan deltage på denne lille sommertur.

Den 2-4. juli tager vi på sheltertur. Vi mødes torsdag den 2. kl. 17:00 på parkeringspladsen ved Gammelborg i paradisbakkerne, Slamrebjergvej og slutter igen lørdag den 4. kl. 10:00 på parkeringspladsen ved Ørningevej 4.

Vi kommer til at skulle gå med oppakning det er derfor vigtigt at man har gode sko på og har pakket let og praktisk. Det er desuden vigtigt at man klæder sig efter vejret da vi skal være udenfor hele turen. Husk desuden lygte (meget gerne pandelygte) og drikkedunk samt sædvanligt weekend udstyr.

Prisen for turen er 100 kr og tilmeldingsfristen er den 29. juni. Tilmelding skal sek senst på onsdag (den 24. juni) sammen med kontanter eller ved at skrive til astrid på astrid@ronnespejder.dk og sende pengene på mobilpay til 50941975. Du bedes også melde tilbage hvis du ikke kan deltage.

Læs hele indbydelsen her: Sheltertur for Troppen 2-7-2020