Hvornår kan vi Spejde igen??

I går og i nat har Regering og Folketing meldt nyt ud om Danmarks åbning.

Desværre er der ikke i fase 2 (11 og 18 maj) gode nyheder for os spejdergrupper. Vi bliver pænt nævnt sammen med idrætten, men da 10-personersreglen gælder i hvert fald indtil 8 JUN, giver det os desværre ikke mulighed for så meget – og sådan er det!
Det her gælder vores allesammens helbred, og vi klynker på ingen måde.

Det betyder – at Familiespejd, Ulveflok og Juniorflok IKKE holder møder og ture før efter den 8 JUN, hvor 10 personersreglen forventes udvidet.

Klan og Trop har mulighed for at møde udendørs, forskudt mødetid i grupper på mindre end 10 personer, men det vil Tropsledelsen skrive til Troppens spejdere. Klanen skal nok selv finde ud af det

Sommerlejre? Vi må se, hvordan det hele går med oplukning. Ulveflokken har stadig booket Finnedalen til 7-9 AUG, og vi kan hurtigt få planlagt en sjov og spændende lejr, når vi kender reglerne for samvær.

Gruppeweekend med oprykning? Vi har booket Baunehøj 21-23 AUG, så vi X fingre.

Brug denne tid til et kik ud til Lyngstauan! Der er målt op og gravet huller nu, så man kan få et godt indtryk af, hvor stort byggeriet bliver. Det er vist stadigt vanskeligt at køre på cykelstien, men man kan køre ind ved Golfbanen og dreje ned ad Paradislinjen (skovvej) – eller tage bilen…eller måske gå derud?

Pas godt på jer selv! Med spejderhilsen,

Hanne