Vi sælger Juletræer på Laksetorvet og Du skal være med!

1. Rønne Trop og Flok sælger i år atter juletræer på Laksetorvet!

7. december kl. 9 – 13, og
14. december kl. 9 – 13

Juletræssalg er for alle i gruppen, bortset fra spejdere hos FamilieSpejd.

Vi har brug for voksne (forældre/bedsteforældre/ledere) og spejdere.
Spejdere i Flokken (kun 7. dec.) og Juniorer deltager altid sammen med mindst én voksen.

Vi har stor succes med juletræssalg, fordi vi kan køre træerne hjem for folk. Vi opfordrer alle, der har trailere til at melde sig til udkørsel/kørehold. Køreholdene møder også kl. 9 begge dage, og har først fri, når det sidste træ er kørt ud!
De, der lægger bil til udbringning modtager et gratis juletræ.

En del af dette års overskud vil blive givet som tilskud til sommerlejr i 2020. Spejdere og deres pårørende vil optjene ”point” efter fremmøde. Resten af overskuddet går til gruppens gode spejderarbejde, så mød op og giv et nap!

Alle bedes give en tilbagemelding, som sker på enten mail til: hanne@ronnespejder.dk eller ved aflevering af 2019 Juletræssalg Tilbagemelding til grenleder: Hanne, Jesper, Astrid eller Rebecca senest torsdag, den 7. november.

Du vil få tilbagemelding med vagter senest den 23. november på mail (husk mailadresse).

Med spejderhilsen
Juletræsudvalget
Rebecca, Christina, Dorthe, Ebbe og Hanne (5648 4223/2122 1055)