Ulveprogram for Februar 2018

Det kan godt være at Februar er den korteste og koldeste måned men, for enhver spejder og ulv over hele verden er Februar den måned, hvor vi har allermest til fælles.

Den 22.februar har Robert og Olave Baden-Powell fødselsdag.
Dagen fejres i hele verden som Thinking day (Tænkedag), hvor vi spejdere i de rige lande skal tænke på spejdere i lande, hvor man ikke har det så godt eller ikke er så rige.

Robert og Olave frabad sig fødselsdagshilsener, men bad spejderne om at give det påtænkte beløb til bedre formål og tænke venligt på spejderbevægelsen i sin helhed og andre i ringere kår. I 1932 oprettede man Tænkedags-funden. Fonden får alle spejdernes frivillige bidrag på denne dag og pengene bliver anvendt velgørende til støtte for spejderbevægelsens udbredelse verden over. I starten samlede spejdere i Danmark penge ind ved at give hele 10 øre pr. år, man havde været spejder.

Vi bruger tænkedagen til at fortælle om forskellen på fattig og rig, og på uretfærdighed.

MØDEPROGRAM FOR FEBRUAR
5.2 Ulvemøde i Kanondalen
Vi skal ud i mørket igen – og denne gang får vi hjælp af UV-lys!
Husk Varmt tøj – vi er ude!

12.2 Vinterferie – intet møde

19.2 Ulvemøde og Tænkedag i Kanondalen
I Ulveflokken skal vi på mødet arbejde med den store forskel, der er på rige og fattige lande. Du skal vide, at det bliver smadder uretfærdigt!!!

26.2 Ulvemøde i Kanondalen
5.3 Ulvemøde i Kanondalen og Grupperådsmøde (Generalforsamling) for de voksne på samme tid.

Hus-kat
Vi mødes mandage, klokken 18:30 – 20:00, i Kanondalen, hvis der ikke står andet.
Husk at melde afbud, hvis DU ikke kan komme til et møde eller en tur. Du skal melde afbud i god tid til Hanne: 2122 1055 (SMS)/ 5648 4223 eller Marianne 4143 2333 (SMS) – vi venter jo på dig!

Tag dit krus med så du kan tage dig noget at drikke hvis du bliver tørstig!
Vær beredt – også på at lege udendørs i al slags vejr.