Tusind Tak Ruben for dit arbejde i Rønne Gruppe

Ruben har efter 7 år valgt at stoppe som leder i Troppen. Ruben vil nu koncentrere sig om spejderarbejdet i Valbyparkspejderne og i Korps-regi, hvor Ruben bl.a. er med til at lave Spejdernes Lejr 2017, og den spændende og ærefulde opgave, at lave mærket, som vi alle skal bære. Ruben og Malin skal som bekendt være forældre, og Malin har termin den 17. september, hvorfor der også her ligger nye og spændende glæder.

Jeg vil på Troppens, Tropsledernes og egne vegne gerne sige tusind tak for den tid du har været leder i Troppen, Ruben. Vi vil komme til at savne dig, og skal vide at du er altid er velkommen på besøg eller som deltager på én af vores ture/lejre. Ruben, – du og din familie ønskes al mulig held og lykke i fremtiden

Personligt vil jeg også gerne ytre min store tak for samarbejdet igennem årene, som startede tilbage i Flokken i august 2007. Jeg kunne skrive side op og side ned om alle de gode stunder vi har tilbragt sammen i spejderregi, men jeg vil begrænse mig til at referere noget af det der blev sagt i forbindelse med at du i 2013 fik overrakt Den Gyldne Tveje af Sct. Georgs Gilderne på Bornholm.

Ruben er indbegrebet af een spejder. Han er pligtopfyldende og til at stole på. Han er altid meget rolig og i balance med sig selv. Han er enormt vellidt af spejderne, der også ser han som en slags storebror. Der er ingen tvivl om rollerne, og han er en leder, der har udviklet sig meget både som spejder og menneske i årene i 1. Rønne Trop og Flok.

Jeg husker det næsten som om det var i går, at Ruben på et ulvemøde i august 2007 blev præsenteret som ”Rune” af vores Flokleder, Hanne. Ruben fik hurtigt ulvenavnet Phao, den nye ulveleder, se nedenstående. Ruben er, udover at have været tropsassistent, også medlem af den eksklusive gruppe ”Team Orange Lap Caps” og TLKT (TropsLedelsensKursusTeam). Medlemskaber som er på livstid, hvorfor jeg klart forventer at se dig i den sammenhæng, når familie og øvrige gøremål giver dig mulighed for deltagelse.

God vind, Ruben og på gensyn!

De bedste spejderhilsner

Ebbe Frank
TL, Baloo

(Ruben har været manden bag mange af troppens videoer og billeder på ronnespejder.dk, så webmaster måtte grave dybt i arkivet for at finde et billede med Ruben. God vind fremover. Boldt)