Gruppe Weekend på Elleshøj

Igen i år en fed weekend for alle – store som små – 103 spejdere ialt på Elleshøj. Trop og Klan startede vanen tro fredag aften, og lørdag morgen stødte så Familiespejd, Ulve og Juniorer til.


Lørdagen startede med oprykning mellem grenene, så rigtig mange spejdere skal nu prøve “at være nye” i deres gren de næste uger, inden de igen “føler sig gamle i gårde.”

Troppen havde travlt med at bygge forhindringsbane til søndagens “Gruppemesterskab,” der i år blev vundet på rekordtid af Familiespejdleder Henrik Nielsen. Familiespejd og Ulve lavede fælles mad på bål og gik derefter i gang med at skære uuuuhygggelige græskarlygter til aftenens løjer, og Juniorer lavede bivuakker til nattens søde søvn.


Lørdag eftermiddag legede hele flokken “Levende Stratego,” medens en flok ledere havde travlt i køkkenet med at fremstille festmiddagen: Rejstaffel (kyllingegryde med ris + forskelligt tilbehør) samt “Is a la Rønne Gruppe med hele svineriet.”

Efter opvask på gårdspladsen i myrehøjde blev der leget Smuglerjagt efterfulgt af lejrbål. En fantastisk stjerneklar og lun aften ved bålet.


Ved 22-tiden blev Familiespejd, Ulve og Juniorer puttet, Klan og trop startede på deres oprykningsceremonier, som varede til langt ud på natten.


Spejdere står tidligt op! Klokken 07 larmede Familiespejd med grydelåg ned gennem lejren, og morgenmaden blev serveret. Opvask endnu en gang, rengøring, oprydning, nedtagning af telte og bivuakker – og så “Gruppemesterskabet i forhindringsløb.”

Klokken 11.30 kørte en stor flok trætte, men glade spejdere hjem igen.