Familiespejd til Fastelavn

Søndag den 23. februar 2014 blev der afholdt fastelavn for Familiespejd i Lyngstauan. Små som store Familiespejdere var mødt op i flotte og farvestrålende udklædninger, og var klar til at fejre dagens festivitas.

Efter en hilsen til Dannebrog og dagens sang, var det tid til dagens store udfordring – tøndeslagning.

Der skulle arbejdes, men efter et ihærdigt arbejde måtte den store fastelavnstønde først give op over for et veltilrettet kølleslag fra en lille prinsesse, og derefter et ligeså velplaceret kølleslag fra den hemmelige agent. Dermed kunne Mads (Ulve spejder) og Ida (Familiespejder) krones til Kattekonge og til Kattedronning.


De lækre godteposer, som lå gemt i fastelavnstønden, blev delt ud til de arbejdsomme Familiespejdere. Godteposerne blev nydt, sammen med lækre fastelavnsboller og varm kakao omkring bålet.

En herlig dag til Familiespejd blev afsluttet med en brat afskedshilsen til Dannebrog med tilhørende sang.