Troppens Årlige Christiansø-tur

4 spejdere og tropslederen fik en god om end noget våd weekend 22. – 24 august:

Fredag var det godt vejr. Vi slog lejr, og lavede mad: en overskuelig opgave i hjørnet af Kongens have.

Dagen efter var en meget våd affære, så der blev hygget og spist i lederens fortelt.

Vi skulle dog ud at strække ben, og kigge forbi havnen, på det skib vi skulle tage med hjem dagen efter. Der mødte vi vores “redningskvinde”: Lisbeth Kjøller, som skulle være skulle være organist den weekend: Vi blev budt indenfor i hendes bolig, “Tegnestuen” og kom til at tilbringe aftenen hos hende, hvor vi kunne lave et godt middagsmåltid uden det regnede væk, og hvor vi fik varmen.

Vi fik også hilst på øens ornitologer, og lærte lidt om deres arbejde.

Søndag var der heldigvis tøvejr, og vi kom hjem i fin form, efter at have hilst på endnu en af øens vilde beboere: En skrubtudse. I år var det dem der var i overtal, og ikke dræbersneglene! Men NOGEN brød sig ikke om at have den som teltkammerat! 🙂

Hilsen: Tropslederen